Pui Disponibili

Pui Bichon Maltese

 

Parinti: 

Tata: Multi.Jr.Ch Dash Of Class Of Hello Yorkies 

Mama : Ch China Girl Of Hello Yorkies

Femela – greutate estimata la maturitate 2,4 – 2,6 Kg ( la 4 luni catareste 1,5 Kg )
Data nasterii 05.06.2019
 

 

Galerie foto

 

 

 

*Mascul Adult Yorkshire Terrier*

Din pacate povestea lui Uni nu este una prea fericita. El s-a nascut acum 4 ani la noi in canisa, iar ulterior a fost dat ca si catel de companie. La sfarsitul anului trecut a inceput sa acuze probleme de sanatate, iar proprietara lui fiind ocupata cu un nou copil…. a decis sa il lase in grija unei studente la medicina veterinara pentru recuperarea lui. Din pacate problemele lui de sanatate s-au agravat, iar in luna Martie a anului curent am fost contactata de proprietara cu vestea ca Uni va fi eutanasiat deoarece nu reusesc sa il recupereze. Eu nu am fost de acord cu aceasta decizie si am cerut ca acest catel sa se intoarca la noi in canisa pentru a vedea si investiga ce se intampla cu el. 
Uni s-a reintors la noi in data de 25 Martie. Cand a venit cantarea cu mult sub greutatea lui optima, analizele de sange nu aratau bine deloc, iar moralul lui era la pamant. Impreuna cu medicii veterinari cu care noi colaboram, am reusit sa depistam problema lui, iar ajutat de grija, iubire si un tratament corespunzator, acum, dupa 7 luni este intr-o stare perfecta de sanatate. Proprietara nu il mai doreste…
Asadar acum ii cautam o familie demna de el si de iubirea si afectiunea pe care el o are de oferit ! As prefera sa ii gasesc o familie in orasul Cluj-Napoca, pentru a il avea aproape de noi. Ca si catel, Uni este un baietel plin de viata, foarte afectuos si energic. Catelul se da in baza unei taxe de adoptie, castrat si cu examen medical.

Galerie foto  

 

 

 

DSC_2264 (2)

 

Puii nostri sunt nascuti si crescuti intr-un mediu familial, inconjurati de multa atentie si iubire inca din prima zi de viata. Fiecare cuib nascut necesita multa atentie si timp investit, de la selectarea viitorilor ‘parinti’, la ingrijirea corespunzatoare a viitoarelor mamici, nasterea si ulterior cresterea, ingrijirea si selectia fiecarui pui in parte.

Primele saptamani din viata unui pui sunt foarte importante pentru a avea un start sanatos in viata, in special pentru un pui de talie mica, de aceea consideram ca este cel mai bine ca ei sa paraseasca cuibul incepand cu varsta de 10 saptamani. Puii nostri sunt intarcati natural de catre mamicile lor, iar pe cand sunt gata de plecare sunt invatati sa manance hrana solida,socializati  si obisnuiti cu primele notiuni de buna purtare.

Avem un numar limitat de cuiburi pe an, si ocazional avem disponibile exemplare pentru companie sau promitatoare pentru expozitiile de frumusete.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati .

*** Alegem cu mare atentie noii ‘parinti’ , potentialii doritori vor trebuie sa completeze un chestionar ***

Yorkie cu pui

Puii Hello Yorkies parasesc canisa cu urmatoarele :

  • Certificat Pedigree – singurul act care atesta apartenenta unui caine la o anumita rasa

  • Carnet de sanatate

  • Primele trei vaccine importante – Parvo C, 2 X Vanguard Plus 7

  • Deparazitari interne/externe conform varstei

  • Certificat medical de sanatate

  • Microcip implantat si inregistrat in RECS

  • Garantie pentru boli genetice, grave sau letale

  • Trusou pentru un inceput de viata noua : mancare, bol hrana, culcus, jucarii, hainute, fundite, covorase absorbante etc.